Igår bestämde jag mig för att göra brylépudding.
Min kära mor har ju sagt att Det är såå hiiimla lätt!!!
Får väl se hur lätt det är, tänkte jag.
Och visst var det lätt!!
Karamellsåsen blev perfekt.
Puddingen stelnade precis som den skulle.
Och smaken var underbar.
Det enda som inte var så lätt, det var att vända på skiten...
Jag förberedde mig mentalt. Tog en tallrik. Vände formen upp och ner.
Tjofs, sade det bara!!!
Så låg halva puddingen i bitar över hela köksbänken.
Och karamellsåsen låg och flöt på golvet.
Kanske var det lika bra det...
Halva puddingen klämde jag utan problem...
Hade säkert tryckt i mig hela om jag kunnat.
Detta är ju inte min pudding som ni kanske förstår...:) Min var mer artistisk skulle jag vilja säga.
Du får öva dig när du kommer hem och jag lovar att smaka och betygg sätta alla försök.
SvaraRadera